HR Advies

Human Resources Advies

Na afronding van mijn opleiding Personeel & Organisatie (AMA Deventer) ben ik sinds 1994 werkzaam in het P&O vak. Door de jaren heen heb ik bij verschillende organisaties ervaring opgedaan, zowel in het bedrijfsleven als in zorg en welzijn (Sara Lee|DE, Imperial Tobacco, KPN, Verpleeg- en verzorgingshuizen, wehkamp.nl, Thuiszorg, Welzijnstichting).
Ook inhoudelijk heb ik op vele fronten ervaring opgedaan, van operationeel tot beleidsmatig, nationaal en internationaal.

Sinds enige tijd werk ik vanuit mijn eigen bedrijf, waarbij ik mijn praktijk aan huis combineer met HR opdrachten.

Ik kan voor een bepaalde periode vervangen, denk aan ziekte- of zwangerschaps- vervanging, waarbij ik zorg dat de lopende zaken doorgang vinden. Ook kan het gaan om een bepaald project, om zo uw P&O adviseurs te ontlasten of een project sneller van de grond te krijgen of nieuw beleid te implementeren.

Op aanvraag zend ik u graag mijn curriculum vitae en natuurlijk ben ik graag bereid tot een kennismakingsgesprek.