Referenties

Referenties Coaching, Focussen & Therapie

Ik kom al een tijdje bij jou, en heb in veel dingen een ander inzicht gekregen.
Bij heel veel situaties zit je als het ware bij me op mijn schouder, dit betekent voor mij dat er nu eindelijk dingen duidelijk worden. Dus het herkennen van mijn valkuilen, niet meer zo impulsief reageren, het verwachtingspatroon anders leggen, wat vaker NEE zeggen, mijn lat proberen iets te verlagen en wat meer te genieten van het leven. Ik weet heel goed dat ik er echt nog niet ben, maar jouw eye-openers blijven hangen. Hiervoor een groot compliment want ik heb aardig wat therapieën gevolgd, maar hun manier sloot niet op mij aan. Jij dringt wel tot mij door. Heel veel dank hiervoor.

Trijny Hoogeveen, 54 jaar, Vollenhove.

 

De combinatie van focussen en coachinggesprekken heb ik als zeer compleet ervaren. Het focussen heeft mij iedere keer steeds verbluffende informatie opgeleverd en ik heb leren luisteren naar mijn lichaam (want dáár wordt het antwoord al geweten!) in plaats van naar het antwoord te zoeken in mijn hoofd.
Het bewaren van de juiste afstand, het dusdanig coachen opdat ik zèlf mijn eigen problemen ontrafel, zèlf tot eigen inzichten kom, zèlf mijn eigen handvaten vind, zijn zonder meer de sterkste punten van Ilona.

Ingrid de Jong, 43 jaar, Sneek.

 

Ik heb Ilona leren kennen via mijn werk vanuit haar rol als P&O adviseur in onze organisatie. Tevens ben ik zelf bij haar geweest voor coaching gesprekken. Dit heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Het heeft mij leren inzien wat mijn valkuilen zijn en hoe ik hier beter/anders mee kan omgaan. Omdat ik een aantal dingen ook vanuit het verleden heb ontdekt, kan ik nu andere keuzes maken. Het waren fijne en open gesprekken die we met elkaar gevoerd hebben, waarin ik mezelf niet bezwaard voelde om mijn verdriet en emoties te laten zien.

Eric Boers,  45 jaar, Beilen.

 

Ilona is een geweldige focusbegeleider. Het voelt heel veilig bij haar en zowel verdriet als enthousiasme mogen er helemaal zijn. 
Ze brengt rust, geeft ruimte aan wat er is en stelt op het juiste moment vragen zonder dominant of sturend te zijn. 
Hierdoor ontstaat op een vanzelfsprekende manier diepgang. Er kunnen veranderingen op een diep emotioneel niveau plaatsvinden zonder daar hard voor te hoeven werken. 
Het is heerlijk om met Ilona te focussen, er kan worden gehuild maar zeker ook gelachen.

Inge, 33 jaar, Amsterdam.

 

Ik heb ervaren dat Ilona in het focussen, wat ik als een prachtige methode ervaar om in contact te komen met de gevoelens in mijn lichaam, mij en mijn proces echt volgt.
Ze is er, ze is bij me, ze is betrokken en ze geeft me ruimte om bij mijn eigen antwoorden en mijn eigen waarheid te komen.
Dat is waardevol.

Vrouw, 57 jaar, Zwolle.

 

Referenties HR advies

Ik heb met Ilona samengewerkt en ben hier zeer over te spreken. Ik kan dan ook geen aandachtspunten bedenken. Ilona ken ik als een persoon die sterk op de mensen gericht. Is geïnteresseerd en gericht op samenwerking. Ze valt op, past zich erg snel aan, maakt de organisatie zich snel eigen en is een prettig persoon. Accuraat en punctueel, komt afspraken goed na. Heeft een duidelijke rolopvatting, een duidelijke visie op wat de rol van een P&O-adviseur is.

Renz Langejan, Manager Bedrijfsbureau & Accommodaties, Welzijn Meppel Westerveld.

 

Ik heb je leren kennen als een professionele en betrokken P&O-er. Ik vind het mooie aan jou dat je de belangen van de medewerker, de organisatie en de regelgeving als gelijkwaardig ziet. Als alle drie in evenwicht zijn is het goed, waarbij je gevoel een belangrijke graadmeter is. Daarbij heb je je weten te verbinden met de mensen van de organisatie en was het voor mij niet zichtbaar of je intern of extern was. Ik zou je zeker aanraden bij andere organisaties.

Jeroen Kos, na vertrek Renz Langejan, (interim) Manager Bedrijfsbureau & Accommodaties, Welzijn Meppel Westerveld.

 

Ilona heeft voor een periode één van de personeelsadviseurs naar volle tevredenheid vervangen. Ik was toen leidinggevende van de afdeling P&O en heb Ilona leren kennen als een vakvrouw die snel de verbinding met anderen aangaat. Zij werkt klantgericht, neemt initiatief en is integer.

Annie Blom, Manager P&O, Zorggroep Oude en Nieuwe Land.